Kina omkostningseffektiv producent af strikkede stoffer

Tianpu blev grundlagt i Zhejiang – og var en af ​​mange i tekstilindustrien.Historien om udviklingen af ​​Tianpu er flettet sammen med historien om tekstilindustrien i Zhejiang, som har en stærk tekstilproduktivitet
Tianpu begyndte at operere i 1986. Konstant modernisering af det tilgængelige udstyr og brugen af ​​avanceret teknologi i produktionen af ​​strikkede stof gav virksomheden en stærk position blandt kinesiske producenter.Vi samarbejder med kendte tøjproducenter og producenter af møbelindustrien.

Tianpu er en kombination af industri og handel, forpligtet til at blive den mest omkostningseffektivemadras stofleverandør i verden.
Vi tilbyder en række forskellige stofmuligheder til vores madrasbunde og sengegavle.Uanset om du vil have en smart neutral farve eller noget mere lyst eller vovet, har vi et stof til dig.Vi har et professionelt R&D-team, og vi kan udvikle og producere produkter i henhold til tegningerne eller prøverne, som kunderne tilbyder.
Virksomheden har professionelt produktionsudstyr, erfarent produktions- og ledelsespersonale, vores produktionsproces og udstyr kan produceres til en række forskellige søvnbehov af sengetøj, herunder en række jacquard ensidet strikning, dobbeltsidet strikning, vævet/damask stof, strikket stof med TPU-laminering, madrasbeskytter, madrasbetræk, madrashylster og pudebetræk.Og produkterne er ikke kun 100% polyester, men også polyester med specielt/naturligt garn, såsom tencel, bambus, bambuskul, modal, kobber, sølv og så videre.Vi kan også tilbyde mange slags finishbehandlinger, for eksempel antistatisk, aloevera og anti-myg.

   

 

Se mere
Kontakt os


Indlægstid: 14-jun-2022